Toolkit PDF Print E-mail
Beste Moestuinliefhebber,

Hier vindt u de Moestuin Doe-het-zelf-Toolkit.' Het is bedoeld als hulpmiddel om zelf bij u in de buurt aan de slag te gaan en ook een Buurtmoestuin op te richten!

Deze toolkit bestaat uit 3 PDF-bestanden, een doc-bestand en een foto, geladen in adobe Photoshop.

De 3 PDF-bestanden zijn een stappenplan, een lijstje met voordelen van een Buurtmoestuin en een checklist voor moestuingrond.

Het Doc-bestand is de handleiding die wij gemaakt hebben in de aanloop naar de realisatie van de moestuin. Het is goed te presenteren en maakt een prettige indruk. Deze kunt u aanpassen aan uw eigen lokatie, deelnemers, startdatum, etc.

De foto in photoshop kunt u ook aanpassen aan uw eigen situatie door een foto te maken van de grond waar u uw eigen Buurtmoestuin wilt hebben en die op de plaats van onze foto te plakken. Dit is een zeer effectief middel om mensen een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is!

Het domein waar we onze website over draaien is buurtmoestuin.nl. We zouden het erg leuk vinden als u zich, in ruil voor het vrij gebruik maken van ons materiaal, als Buurtmoestuin zou aansluiten op onze website. Uw tuin krijgt dan een plaats op de website Buurtmoestuin.nl en zo zullen we een echte on-line community kunnen gaan bouwen!

Veel plezier met het materiaal en vragen kunt u stellen via 'contact'.

De initiatiefnemers

Foto in JPEG (grootte 1.1 MB) 
Foto in PSD/Photoshopformaat (grootte 70 MB)